Sillankorvan leirintäalue

leiripaikat

Nauti kesästä Evijärven rannassa

Sillankorvan leirintäalue sijaitsee Etelä-Pohjanmaalla Evijärvellä. Sähköistettyjä auto- ja vaunupaikkoja meiltä löytyy yli 50 kpl, joista osa suoraan rannassa. Leirintäalue sijaitsee luonnon kauniissa maisemissa, jonne aurinko paistaa koko päivän. Meidät tunnetaan lapsiperheille soveltuvasta hiekkarannasta, jossa matala hitaasti syventyvä ranta antaa loistavat puitteet ajanviettoon koko perheelle. Lemmikit ovat myös meille tervetulleita!

Alueellamme on myös oma saari, joka on varattu telttailijoille. Mikäli etsit telttailuun täydellistä paikkaa, niin meiltä se löytyy!

Tervetuloa nauttimaan kesästä kanssamme!

Auto- ja Vaunupaikat

Kaikki vaunupaikkamme on sähköistettyjä. Useat paikoistamme sijaitsee suoraan rannalla. Aurinko laskee kauniisti Evijärven taakse ja rannallapääseekin ihailemaan auringonlaskua.

Leiriytyjällä on käytössään myös hyvin varusteltu keittokatos, kemiallisen wc:n tyhjennys mahdollisuus, ajokaivo harmaavedelle sekä hiljattain remontoidut wc:t, suihkut ja sauna.

Hinta sähköpaikalle 29€ / yö

Kausipaikat

Sillankorvan leirintäalueelta on mahdollisuus ostaa sähköpaikka vaikka koko kesäksi. Kausipaikka varataan verkossa täytettävän lomakkeen avulla. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan antamaan halutun paikan sekä pitämään kausipaikan samana kesästä toiseen.

Kausipaikan hinnat:
Normaali paikka – 490€
Paikka rannalla – 590€