Sillankorvan leirintäalue

Leirintäalue

Leirintäalue elämää

Luonnon läheisyydessä sijaitsevalla Sillankorvan leirintäalueella mieli lepää. Jos kumminkin etsit hieman virikkeitä rannalla loikoilun lisäksi, niin tässä muutamia eri vaihtoehtoja. Vene-, polkypyörä ja saunavuokraukset maksetaan kahvilaan. 

Telttailuun on varattu leirintäalueella oma saari, jonka maksun voi suorittaa saapuessa kahvilaan.

Uimaranta

Sillankorvan lapsiystävällinen uimaranta on avoinna jokaiselle, joten voit poiketa uimaan meillä myös ohikulkumatkalla! Hiekkarannalta on myös komea näkymä iltaisin, kun aurinko laskee Evijärven taakse.

Tervetuloa Sillankorvan uimarannalle!

Telttapaikat

Sillankorvan telttapaikat sijaitsevat leirintäalueen omassa rauhallisessa saaressa. Teltan voi siis pystyttää haluamalleen paikalle, joka takaa varmasti elämyksellisen yön luonnossa. Telttapaikan lunastaneille käytössä ovat kaikki yleiset tilamme kuten keittiökatos, suihkut ja sauna.

Telttapaikka 10€/yö

Tee varaus verkossa tai kahvilassa!

Rantasauna

Puulämmitteinen rantasauna on kesäillan kruunu. Tarjoamme loistavat löylyt omaavan puusaunan, suoraan järven rannalta edulliseen hintaan. Sauna on itse lämmitettävä, mutta puut kuuluvat vuokran hintaan. Rantasaunan voit vuokrata kahvilasta sen ollessa avoinna.

Rantasauna 20€/h

Soutuveneet

Miltä kuulostaisi soutelu tyynellä järvellä ilta-auringon paisteessa? Vuokraamme soutuveneen majoittujalle todella edulliseen hintaan. Vuokratessa veneen, saat pelastuliivit mukaan. Soutuvene on vuokrattavissa kahvilamme aukioloaikojen mukaan.

Majoittujille ilmainen, muille venevuokra on 15€ / pvä