Sillankorvan leirintäalue

VarausEhdot

VARAUS- JA PERUUTUSEHDOT

Sillankorvan leirintäalueella sovelletaan varauksiin seuraavia yleisiä varaus- ja peruutusehtoja, mikäli asiakkaan ja majoitusliikkeen välillä ei ole tehty erillistä sopimusta. Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden ehtojen ja hintojen muutoksiin.

VARAAMINEN JA VARAUSVAHVISTUS
Kaikki online-varaukset vahvistetaan sähköpostilla, missä ilmoitetaan varauksen tiedot. Varausvahvistuksen saaminen edellyttää vaadittujen tietojen ilmoittamista sekä maksua tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen varauksen yhteydessä voimassa oleviin ehtoihin.

Illanviettoihin tms. mökkejä varataan vain erikoistapauksissa, nämä varaukset vain sähköpostilla. Näissä tilanteissa kaikkien tulijoiden täytyy olla vähintään 25-vuotiaita, ja henkilömäärä on rajattu.

Sillankorvan leirintäalue voi yksipuolisesti perua varauksen mikä ei täytä näitä ehtoja.

TULO- JA LÄHTÖAIKA
Leirintämökit ovat käytössä tulopäivänä klo 15 alkaen ja luovutus lähtöpäivän klo 12 mennessä. Vaunu- ja asuntoautopaikat ovat käytössä tulopäivänä klo 15 alkaen ja luovutus lähtöpäivän klo 13 mennessä.

SAAPUMATTA JÄTTÄMINEN
Mikäli asiakas jää saapumatta, Sillankorvan leirintäalueella on oikeus veloittaa häneltä varaus kokonaisuudessaan.

VARAUKSEN PERUUTUS
Majoituspalveluilla ei ole lakisääteistä peruutusoikeutta. Muista verkko-ostoksista tuttu 14 vuorokauden peruuttamisoikeus ei koske tietyksi ajankohdaksi sovittua hotelli- tai mökkimajoitusta. Mikäli varauksesta on aiheutunut majoitusliikkeelle erityisiä kuluja esimerkiksi tilatuista lisäpalveluista, veloitetaan myös ne täysimääräisinä peruutustilanteessa.

Varauksen peruutuksen syyn perusteella Sillankorvan leirintäalue voi harkita maksetun varausmaksun palauttamista, näissä tilanteissa ota yhteys sähköpostilla osoitteeseen: info@sillankorva-camping.fi

LISÄTIETOJA
Majoitustilan edellytetään asiakkaan lähtiessä olevan normaalin asumisen jäljiltä. Huonekalut ja muut varusteet ovat paikoillaan ja ehjinä, roskat vietyinä, astiat pestyinä sekä käytetyt liinavaatteet poistettuina sängyistä. Mikäli varauksen päättyessä majoitustilan siisteys ei vastaa edellä esitettyä, veloitetaan ylimääräisestä siivouksesta lisämaksu, jonka summa määräytyy ulkopuolisen siivousyrityksen hinnaston mukaan.

Tupakointi on kaikissa sisätiloissa ehdottomasti kielletty. Sillankorvan leirintäalue ei vastaa edellisen asiakkaan luvattomasta tupakoinnista, eläinpölystä tai käytetyistä pesuaineista/edellisen asiakkaan käyttämistä hajusteista aiheutuneista allergia tms. ongelmista asiakkaille.

Sillankorvan leirintäalue ei vastaa asiakkaan mökissä säilytettävistä ja sinne jätetyistä tavaroista ja esineistä.

Sähkö-/hybridiautojen lataussähkö ei sisälly majoituskohteiden hintaan.

Alueella on hiljaisuus klo 23 – 06. Tänä aikana asiakkaiden tulee välttää häiriön aiheuttamista. Mikäli asiakkaan toimesta aiheutuu häiriötä muille asiakkaille, on majoittajalla / vartiointi yrityksellä oikeus poistaa asiakas alueelta.

Pidätämme oikeuden muuttaa varaus- ja peruutusehtojamme. Asiakkaan on ennen varausta tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin varaus- ja peruutusehtoihin ja hyväksyttävä ne. Sillankorvan leirintäalue käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.

Mökin/sähköpaikan vuokrannut on velvollinen korvaamaan majoituskohteelle tai sen irtaimistolle tahallisesti tai tahattomasti aiheutuneet vahingot.

Siltä osin kuin ehdoissa ei muuta määritellä noudatetaan MaRa ry:n yleisiä varaus- ja peruutusehtoja.